Stor mässa för små barn

Baby & Barn är en mötesplats för alla som planerar att skaffa barn, väntar barn eller som redan har barn. Vårt huvudfokus är att locka blivande föräldrar och föräldrar med barn upp till 6 år, men självklart finns det plats även för de äldre barnen! Baby & Barn är en samlingsplats där det finns experter att rådfråga, massor av shopping, underhållning för både stora och små samt mängder av kul aktiviteter att ta del av. Mycket känns kanske igen, men för varje år kommer det nyheter, fina erbjudanden (deals) och matnyttiga och intressanta seminarier.

Här samlas utställare, experter, artister, bloggare, föräldrar och framför allt en härlig samling barn. Arrangemanget bjuder på mängder av nyheter. Välkommen att surfa runt och ta del av allt spännande som händer, inte minst i form av aktiviteter och det digra scenprogrammet.

Nästa gång går mässan den 28-30 mars 2014, så sätt ett stort kryss i almanackan redan nu! Platsen är som tidigare Svenska Mässan i centrala Göteborg.

Du som vill kan följa oss på Facebook för att få senaste nytt och hålla kontakt med andra Baby & Barn-gillare. Varmt välkommen till oss!

Ballong

Annonsera i högerkolumn 220x110

Annonsera i högerkolumn 220x110