Pressreleaser från utställare

 • Nordisk konferens-NCFIE 2014: Från familjeintervention till utbildning/skola i en ny era

  Barnplantornas och Karolinska Universitetssjukhusets samverkan fortsätter med ännu en nordisk konferens med temat; "From Family Intervention to Education in A New Era 2014". Professor Hans Rosling inleder konferensen med en översyn av tillgången till utbildning/skola globalt. Den 1-2 oktober på Södertörns Högskola, Auditoriet, Stockholm.

  Publicerat 2014-09-26

 • House of Lolas vårkollektion med skön design för stora och små

  House of Lolas nya vårkollektion släpptes 29 januari. Många barn har längtat efter ett par nya Rockerpants, en ny Fett ägig-tröja, en ny Lola hoodie eller en ny favoritmössa. Plagg som är både vardags- och kalasfina och såklart härligt lekvänliga.

  Publicerat 2014-03-28

 • House of Lola till mässan Baby & Barn i Göteborg

  Den 28-30 mars finns House of Lola på plats på Baby & Barn på Svenska mässan i Göteborg. Med fokus i sikte att träffa nuvarande och blivande kunder och värva nya säljare och värdinnor finns House of Lola på plats i monter C03:10.

  Publicerat 2014-03-21

 • House of Lola expanderar till Finland

  Modeföretaget Happydress AB med varumärket House of Lola expanderar och introduceras under hösten 2014 i Finland. Happydress AB/House of Lola säljer egendesignade kläder till vuxna och barn varav större delen av kollektionen är till vuxna tjejer. Från och med september finns säljrepresentanter och teamledare på plats även i Finland.

  Publicerat 2014-01-27

 • Fästingar på offensiven

  I fästingens magsäck finns virus och bakterier. Vid stress kräks fästingen in sitt maginnehåll i såret och kan på så vis smitta sin värd med sjukdomar som bl.a. Borrelia, Ehrlichios, Harpest,TBE m.fl. Många fästingburna sjukdomar är en direkt konsekvens av felaktig hantering vid borttagning. Med Atix fryser man fästingen för att förhindra överföring av skadliga transmissionsvätskor.

  Publicerat 2013-03-05

 • Varmt välkommen till en smakrik mässa i Göteborg med UMAMI 

  Premiär av Umami SMAKevent 2013 - Kom och ta en oförglömlig bild på ditt barn! I UMAMI monter kommer vi att kunna erbjuda de första 100 besökarna,varje dag (med det lilla barnet upp till 1 år) att ta en helt oförglömlig bild på ditt barn- när barnet testar vår spännande "matnapp" Taste Teaser - helt kostnadsfritt! Svenska mässan Götebogr 22-24 feb 2013

  Publicerat 2013-02-21

 • Talking Walls på Baby&Barn-mässan

  Träffa Talking Walls på Baby&Barn-mässan, se vårt sortiment & ta del av några riktigt bra mässerbjudanden!

  Publicerat 2013-02-19

 • Blöjbudet i Sverige AB affärsidé möjliggör en enklare vardag för småbarnsfamiljer i hela Sverige!

  Det nystartade företaget Blöjbudet är en nätbutik som erbjuder leverans av egendesignade kvalitétsblöjor direkt hem till din dörr vart än i Sverige du bor!

  Publicerat 2013-02-04

 • Var så goda - Sveriges enda krokiga ekologiska majskrok!

  Originalet majskrokar lanserades i Sverige för mer än sju år sedan! Nu har vi glädjen att välkomna ekologiska majskrokar! De ekologiska majskrokarna tillverkas enbart av finaste ekologiska majs från Europa. Produkten innehåller endast majsens naturliga socker och fett utan tillsats av salt eller andra konserverings- eller tillsatsmedel. Produkten är fri från gluten.

  Publicerat 2012-10-12

 • Mojje utsedd till Barnens Vän

  Nu har barnfamiljerna sagt sitt. Barnens Vän 2012 är Mojje, eller Morgan Johansson som han egentligen heter. Mojje har gjort flera barnprogram och är involverad i olika projekt för att hjälpa sjuka barn. Priset delas ut av Svenska Mässan och Friends på Baby & Barnmässan den 2 mars.

  Publicerat 2012-03-02

Fler nyheter

1, 2.