Leken i skolan

Nu ges en fantastisk möjlighet till alla barn och föräldrar som längtar efter skolstart eller 6-årsverksamhet. På Baby & Barn kan du provsitta en bänk, prata med en lärare, pyssla eller lära dig knepen hur man tränar sitt minne. Satsningen är helt ny och går under namnet "Börja Skolan". Tanken är att samla allt roligt, spännande och intressant som har med skolstarten att göra för både vuxna och barn.

Förra året hade Sagornas Värld premiär på Baby & Barn, en satsning som inspirerat till att ta steget in i skolans värld med fokus på förskola och första klass.

– Vi vill att Baby & Barn ska var en återkommande mötesplats där föräldrar samlas för att få information och inspiration i samma takt som barnen blir äldre, berättar mässansvarig Anna Jarnö. När barnet ska börja förskoleklass eller grundskola kommer som regel mängder av tankar och frågor. Vilken typ av skola ska jag välja till mitt barn? Vad innebär den nya läroplanen? Och är mitt barn verkligen moget att börja skolan?Leken i skolan

Tanken är att aktiviteten ska ge de vuxna svar på sina frågor samtidigt som barnen kan pröva senaste tekniken i ett modernt klassrum, pyssla, lära och drömma sig bort i sagornas förtrollade värld.

Värd: Lärarförbundet

Annonsera i högerkolumn 220x110

Annonsera i högerkolumn 220x110